Известие

Collapse
No announcement yet.

борд компютър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• борд компютър

Привет,
    имам едно питане към Вас, а то е следното: едно приятелче има Алфа 155, набор 93 1.8ТС и иска да й сложи борд компютър... та възможна ли е да стане тази процедура, изобщо къде се намира дисплея на тези които я имат фабрично тази екстра?

Съжалявам ако темата Ви се стори глупава, доста рових из форума и не видях да е дискутирана преди!

Благодаря предварително на отговорилите

Re: борд компютър

Първоначално публикувано от silver_power
    Привет,
    имам едно питане към Вас, а то е следното: едно приятелче има Алфа 155, набор 93 1.8ТС и иска да й сложи борд компютър... та възможна ли е да стане тази процедура, изобщо къде се намира дисплея на тези които я имат фабрично тази екстра?

Съжалявам ако темата Ви се стори глупава, доста рових из форума и не видях да е дискутирана преди!

Няма такова нещо при 155.

Май Dedra имаха...
    Alfa Romeo 155 1.8TS
    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Фабрично не излизат с такава екстра, дори и най-високото оборудване? Значи да разбирам, че няма как да се сложи?

п.п на моята кола(не е италянска) дисплея, който е доста голям и показва доста полезна информация (че даже и гласова) е в таблото при скоростомера и колегата с Алфата, за който питам доста се зариби и за това ме помоли да Ви попитам, но май ще го разочаровам

Comment

Re: борд компютър

[quote=ALFA CORSE]
        Първоначално публикувано от "silver_power":2b2dbrp9
        Привет,

Няма такова нещо при 155.

Май Dedra имаха...[/quote:2b2dbrp9]
        Има...има ...само, че не говори с приятен женски глас и не прави ..като френските..на всички 2.0 литрови 155 има едно дисплече под климатроника, или врътките за парното - което показва ниво на масло,запушен катализатор, износени накладки, ниво на охл. течност....и т.н....скромно е!...но се води борд комп.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
          Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
          Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Working...
          X